Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn hobby is breien en haken. Voor ons handwerkwinkeltje kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Soms blog ik ook nog een beetje over Arnemuiden.

Ik verwijs in mijn blog soms naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik natuurlijk wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag-vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 14 september 2012

Neverending Wrap

Deze week konden we 's morgens al kennis maken met de kou! Het was al behoorlijk koud 's morgens en een kol kan echt al wel hoor :-)

Ik vond deze via Facebook, het patroon is in het Engels (maar heel goed te doen!)


Het patroon wordt neverending wrap genoemd, omdat je 'm op verschillende manieren kunt dragen. Dat kun je zien op het patroon dat je hier kunt vinden. De kol wordt gebreid op rondbreinaalden 5.

Morgen (zaterdag) wordt weer een spagaat-dagje. Sportende kinderen en man in combinatie met een winkel is op zaterdag soms ingewikkeld. Mijn moeder neemt morgen de eerste uurtjes de honneurs waar, ik ben er weer vanaf ca. 11.00 uur voor alle specifieke vragen en eerste hulp bij brei-ongelukken!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...