Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 29 oktober 2012

Kollewol

Het is is weer volop binnen, de kollenwol.... Deze breide ik vorig jaar voor dochterlief (en ik mocht 'm af en toe lenen) en het is een heerlijk projectje voor 1 avond.
Voor deze kol gebuikte ik 2 bollen Peru à € 4,95. Dit is een heerlijk zacht garen (microfaser gemengd met wol). Zet 24 steken op met naalden 20 en brei 1 steek recht, 1 steek averecht. 2 bollen opbreien, appeltje-eitje!!


Er zijn een paar nieuwe kleuren bijgekomen, waaronder een mooie roomwit maar ik vind de nachtblauwe ook erg mooi! 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten