Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 10 juni 2013

Dolly Dots

Misschien hebben jullie 'm al bij Wieke zelf langs zien komen, maar heel graag breng ik deze prachtige omslagdoek ook op dit blog onder de aandacht:


Dit plaatje van een sjaal heet Dolly Dots, en gebreid op rondbreinaalden 3½. Er is gebruik gemaakt van een effen kleur en een verloopgaren voor de kleurige dotjes.




De patronen van Wieke zijn zeer uitgebreid en erg duidelijk! Ook in mijn winkeltje verkoop ik het patroon van deze prachtige omslagdoek (3,75). Woon je niet in de buurt, dan kijk je op Ravelry. (Het patroon is verkrijgbaar in het Nederlands en Engels). Of bestel rechtstreeks bij Wieke!


1 opmerking:

  1. Prachtige omslagdoek Jeanet, ik had hem bij Wieke ook al opgemerkt! 1 enkel probleem, verkopen jullie er ook tijd bij?
    Groetjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen