Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 18 juni 2013

Zomer-avond

Even bloggen en dan ga ik lekker genieten van een heerlijke zomeravond buiten. Ik heb nog 100, nee wel 1000 dingen te doen die ècht moeten. Maar het kon wel eens de eerste en laatste avond zijn die we lekker lang buiten kunnen doorbrengen - dus daar gaan we maar eens van genieten (overigens viel het hier enorm mee met de hitte, héérlijk dat Zeeuwse windje)

Bij Nelleke zag ik een poos geleden al een erg leuk ideetje dat ze maakte in de Griekse zon. Vandaag is het moment om het door te geven:

 

Dit leuke dekseltje maakt het potje sinaasappeljam helemaal af, en is niet moeilijk te maken. Het zijn vooral de kleuren die het 'm doen en de spandraadjes maken de sinaasappleschijfjes. Je vind het idee hier bij Nelleke.

Maak je geen jam?? :-) Hier vind je ook leuke ideeën voor zomerse onderzetters:


Je vindt de Engelse beschrijving bij Repeat Craft After Me, het is vooral een kwestie van kleurgebruik!!

Fijne avond!

3 opmerkingen:

  1. Zo leuk alweer Jeanet, ik maak wel altijd zelf jam, ik vind het een topideetje! Erg leuk en misschien ook met het andere fruit te proberen? Bedankt voor de tip!
    Je levert ons elke dag nieuwe leuke ideeën, vindt altijd nog de tijd ondanks je winkel om dit te doen, je inspireert ons ontzettend!
    Veel mensen hier in België kennen je blog en komen net als ik dagelijks of regelmatig kijken :)
    Groetjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heeft iemand de Nederlandse vertaling voor de fruitonderzetters? Ik kan nog maar pas (eenvoudig) haken en talen zijn aan mij niet echt besteed, laat staan dit, het is Chinees voor mij ;-)
      carinevdbosch@gmail.com

      Verwijderen