Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 14 november 2013

Sleutelgat

Soms vragen mensen me wel eens hoe ik dat blog vol krijg..... whoehaaaa! Helemaal geen moeite mee, de geweldig leuke dingen die ik tegenkom staan te dringen in de rij :-)
Het nadeel van zoveel ideeën is dat ze al weer zo snel worden verdrongen door andere....

Dit nieuwe patroon van Sascha verdient jullie aandacht, ik vind het zo'n originele vondst!

Keyhole Cowl crochet pdf pattern INSTANT DOWNLOAD

De Sleutelgat-col!
- Keyhole Cowl -


Wat handig!!! Geen dikke prop meer in je nek of onder je kin en honderden mogelijkheden om te spelen met je favoriete kleuren.

Sascha doet met dit ontwerp mee aan de Design Wars 5, een wedstrijd tussen ontwerpers van uit de hele wereld. Elke deelnemer krijgt dezelfde wol en wordt uitgedaagd om iets niews te ontwerpen. Lees meer op Sascha's blog.
Tot 23 november kan er gestemd worden op de verschillende ontwerpen (en ook nog in verschillende categorieën), ik heb zeker op deze kol gestemd! Wil je Sascha ook steunen, dan kan dat via deze link. Je ziet dan alle ontwerpen bij elkaar, waaronder dus ook de Keyhole Cowl.



Wil je ook zo'n sleutelgat-kol maken? Dan kun je het patroon bestellen via Etsy of Ravelry. De patronen zijn in het Engels en Nederlands. En ik ga binnenkort maar eens pakketjes maken van dit leuke ontwerp! Even geduld nog :-)

8 opmerkingen:

  1. Hij is echt leuk ! Zag hem op Design Wars al voorbij komen !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er heel mooi uit !! Wat een mogelijkheden ook. Je kunt met zoveel kleuren combineren.
    Een hele fijne dag !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Briljant!
    Ik heb meteen gestemd,
    ik houd hier erg van :)
    Zo simpel en praktisch.
    Dankjewel voor het delen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Inderdaad een geweldig idee. Ik ga gelijk stemmen, vind het echt een goede vondst

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een vondst van Sascha!Ik heb zeker met alles op haar col gestemd!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk idee, ik ga gelijk even stemmen op Sascha.

    BeantwoordenVerwijderen