Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 22 januari 2014

Fallen Leaves

Tijdens ons laatste Handwerkcafé zag ik een van Wieke's nieuwste ontwerpen - Fallen Leaves. Wat een plaatje was deze sjawl, zeg! Het patroon was nog niet helemaal klaar, dus kon ik nog niet linken. Maar nu lekker wel!



Deze sjaal is gehaakt met een garen dat ik niet verkoop, maar een mooi alternatief is de Rowan Fine Tweed (we hebben alle kleuren), of de Filigran (deze week weer een heleboel kleuren op voorraad). Het maakt eigenlijk niet uit welk garen je neemt, want je kunt het patroon eenvoudig aanpassen aan je garen. 


Je kunt het patroon bestellen via Wieke's Webshop, of via Ravelry. Het patroon is in het Nederlands of Engels verkrijgbaar. Het is overbodig om te zeggen dat de patronen van Wieke zeer uitgebreid en duidelijk zijn!!

En natuurlijk is dit patroon ook bij ons verkrijgbaar. Kom je kijken naar mooie bolletjes?

4 opmerkingen:

  1. Alle patronen van Wieke zijn zeer uitgebreid en goed beschreven, dus deze zal zeker geen uitzondering zijn. Dat is Wieke wel toevertrouwd ! En wat ziet deze sjaal er schitterend uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooie sjaal.

    Groetjes en fijne dag, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen