Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 12 april 2014

Fotolijstjes

Vorige jaar blogde ik al eens over deze leuke fotolijstjes. Deze week mocht ik er weer een paar in de winkel fotograferen van Annelies (ik deed dat met een foto van onze andere website  www.kinderverkleedkleding.nl )


De basis is een ring van ca. 7 cm doorsnede (dit zijn armbandjes van de Action). Je vindt een uitgebreide beschrijving met foto's op Ilona's blog.


Annelies liet me ook de haakrol zien, het is al een dik exemplaar vol met verschillende haaksteekjes.


Je kunt al deze steken voor de haakrol vinden op de website van Wieke van Keulen. Wow, zóveel steken op een rij, allemaal met uitleg, foto's schema's en afkortingen!


2 opmerkingen:

  1. Ik heb ze ook al meerdere keren gemaakt deze lijstjes, zó leuk om te doen!
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind ze nog steeds zoo leuk, die fotolijstjes!! Hardstikke leuk idee!

    fluffytiger.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen