Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 22 juli 2014

Babyvestje

Vanmiddag zag ik op het blog van Riet dit prachtige babyvestje. Vorige week kocht Riet een paar bolletjes Donna, en ze maakte er zo iets moois van!


Kijk eens naar de prachtige details van de blaadjes!


Op het blog van Creariet vind je de link naar het gratis Engelstalige patroontje. Een plaatje!

PS: misschien kan het zijn dat je in voorgaande weken een mailtje hebt gestuurd en nog geen antwoord hebt gekregen. Tegenwoordig stroomt mijn mailbox razendsnel vol. Het is voor mij soms ondoenlijk om iedereen persoonlijk terug te mailen. Heb je een dringende vraag en nog geen antwoord? Of iets besteld en nog geen reactie? Probeer het gerust nog een keer! 

4 opmerkingen:

  1. Gelijk naar Riet gegaan en de link gebruikt. Zo mooi dit vestje. Enne ik zal geen emailtje sturen dat scheelt er dan weer eentje :-)
    Geniet van jullie vrije middagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig vestje, dit is echt wel heel apart maar ongelooflijk mooi!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen blij dat brei,
    Het patroon van het witte ajourvestje die ik op de site opduikelde, is niet helemaal compleet. Alleen de omschrijving van ajourpatroon 1 mist een regel (volgens mij).
    Is dat juist?
    Groetjes Janneke v.d. Tuuk



    BeantwoordenVerwijderen