Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 17 juli 2014

Tropenrooster

Zomer in Zeeland! En in de rest van Nederland natuurlijk ook...
Deze week gaan we dan ook een heel klein beetje over op een tropenrooster. Vrijdagavond zijn we nl. tijdens de zomermarkt gesloten (dus open tot half 6) en a.s. zaterdagmiddag (19 juli) zijn we vanaf 13.00 uur gesloten. Zelf sta ik zaterdag a.s. de hele dag in onze Tikkeltje Zeeuws-kraam in Veere tijdens de Van Loon Hardzeildag. (Ali is 's morgens in de winkel).


Onze winkel sluit niet in de zomervakantie, maar vanaf 29 juli t/m 9 augustus is de winkel open van 9.00 - 13.00 uur. Zo kunnen we 's middags even bijtanken, want ik ben best een beetje moe. Eigenlijk is 4 jaar lang werken zonder onderbreking best pittig, en de enkele uitstapjes die ik maakte waren heel vaak aan het werk gerelateerd. Helaas word je van een handwerkwinkel-met-blog niet rijk....


Vanmorgen haalde Ali op de Markt een paar heerlijke watermeloenen. Het kan voor hem niet warm genoeg worden, hoe warmer hoe beter. Loop ik wat te puffen en te zweten, manlief wordt steeds actiever. Zullen de genen zijn... :-)
Om de zomer te vieren dus een zomers ideetje opgezocht: Het patroon van deze meloen-pannenlappen is van Garnstudio en vind je hier

En deze Kiwi-variant vind je hier.

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk dat je winkel open is, wij kamperen dit jaar in koudekerke en worden steeds nieuwsgieriger naar 'blij dat ik brei'.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We hadden Ali beter achter de kramen gezet op de "Van Loon Hardzeildag". Ik kan er ook helemaal niet tegen.
    Wel heel fijn dat jullie daar waren.
    Lieve groetes
    Monique Janssens-Aerts, ook namens de SBH

    BeantwoordenVerwijderen