Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 26 augustus 2015

Uit de doos....

Vandaag geen uitgebreid blogje....... er kwamen zó veel dozen tegelijk binnen dat ik voorlopig wel onder de pannen ben met het uitzoeken, bestellingen verwerken, en niet te vergeten een plekje te zoeken voor al deze garens.....


Vandaag verkocht ik zo'n beetje direct uit de doos....... maar nu móet ik eerst opruimen en sorteren. Ik zal écht over alle bolletjes en draadjes nog een keer bloggen en de mogelijkheden laten zien.
Morgen komt er nóg iets bij, nl. een hele lading Rowan Felted Tweed o.a. voor de Fair Isle Sampler van Wieke van Keulen, maar daar over later deze week meer!

Wordt vervolgd........... :-)

11 opmerkingen:

  1. Succes met uitpakken en alles een plekje te geven... Daar heb je zo te zien inderdaad wel even tijd voor nodig ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb vandaag recht uit de dozen kunnen kopen. Wel leuk als je uit Antwerpen komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hopelijk kun je nu een heleboel 'briefjes' wegwerken. Succes met deze klus

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hopelijk kun je nu een heleboel 'briefjes' wegwerken. Succes met deze klus

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk al die mooie garens. Ik kijk er verlekkerd naar. Maar voor jou geeft het flink wat werk. Nu even focus op al die mooie materialen en op alle mensen die iets bij je hebben besteld.

    Succes met opruimen, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat ziet er weer heel verleidelijk uit, al die dozen vol met gekende en niet-gekende nieuwe garens, hier jeuken mijn vingers van!!! Succes met het uitpakken, doe maar rustigaan, een dagje zonder blogje kan ook geen kwaad.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijk lijkt mij dat, al dat wolletjes sorteren en verzenden. Steeds weer die mooie garens door je handen heen....

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Jeanet! Volgende week zijn wij een weekje in Zeeland met onze caravan. Nou ben ik op zoek naar de schitterende Unicat wol, en vond hem bij jou! Ik wil natuurlijk heel graag volgende week even bij je langskomen. Heb je er nog op voorraad? Of moet ik ze bestellen? Heel veel groetjes uit Limburg 😄

    BeantwoordenVerwijderen