Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 19 november 2015

En nog eens kleur!

Vorige week kwam Jellina weer even buurten en dan mag ik een beetje voorproeven van alle leuke dingen die ze maakt! En zo kwam uit haar mooie gehaakte tas de Bargello-deken die ik op haar blog al voorbij had zien komen - wow! Wat een kleurenexplosie!


In het echie nog veel mooier dan op foto's!


De royale deken is gehaakt in de Bargello-techniek, je vindt het uitgebreide, gratis patroon op Jellina's blog.


Jellina gebruikte wel 40 (!) kleuren katoen, maar je kunt natuurlijk variëren in hoeveelheid kleur (en garen). Brede of smalle banen, minder (of nóg meer) kleuren - het kan allemaal :-)

Foto

(Dank je wel, Jellina - voor weer zo'n leuk patroon!)

5 opmerkingen: