Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 20 november 2015

Winterfair 2015 (en nog meer voor de agenda)

Zet maar in je agenda: volgende week vrijdag - 27 november - ben je van harte uitgenodigd op de Winterfair in Arnemuiden! Een jaarlijks terugkerend gezellig gebeuren met kraampjes in en om de Markt en Langstraat.


Kom je genieten van de Wintersfeer en de muziek? Lekkers is er ook genoeg :-)
Het museum is ook deze dag nog open, alle winkels zetten hun deuren open, verenigingen staan met kramen vol lekkers.
Voor de gelegenheid zijn Miriam en ik weer in klederdracht (deze foto is van een paar jaar geleden, ik moet bekennen dat ik ondertussen de kleinste van ons gezin ben geworden - ik zak waarschijnlijk al weer wat naar beneden....)


Nog een leuke impressie op een you-tube filmpje.


Tegenover onze winkel wordt op deze dag (13.00 - 21.00 uur) en zaterdag 28 november (9.00-16.00) in de voormalige Golff-supermarkt een inzameling gehouden van bruikbare kleding en schoenen t.b.v. vluchtelingen. Mocht je wat in de kast hebben liggen en niet meer gebruiken (te groot, te klein, overbodig, te veel maar uiteraard wel heel), dan is deze actie van harte bij je aanbevolen!

Verder is onze winkel a.s. woensdag 25 november de hele dag gesloten (Dankdag, alle winkels in Arnemuiden zijn deze dag dicht).

En vergeet zeker niet onze Handwerkmiddag op 12 december, van half 2 tot ca. 4 uur. Het belooft een hele leuke middag te worden! Laat je inspireren door andere breisters en haaksters onder het genot van een bakje koffie of thee.



1 opmerking:

  1. Die supermooie kappen die jullie ophebben zijn die geklost of is dat naaldkant ?
    Spijtig genoeg ben ik geen inktvis en kan ik niet én haken én breien én kantklossen én patchworken én naaien ....

    BeantwoordenVerwijderen