Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 19 januari 2016

Dino's

Over de ontwerpen van Heidi Bears blogde ik al vaak. Er is een nieuw patroon uit, het 20e patroon gebaseerd op de 'African Flower'. Dit maal is het weer een dinosaurus, nl Plod, een Triceratops (voor de liefhebbers).

Plod the African Flower Triceratops
Het patroon (Engels maar met heel veel foto's) is te koop via Etsy of Ravelry. Is natuurlijk prachtig met zijn vriendjes Puff

en (voor de Lord of the Ringliefhebbers) Smaug


3 opmerkingen:

  1. Weer een prachtig patroon. Dank je vor de tip.

    Fijne dag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een schatjes! Deze moet ik maken voor mn zoontje (ja hoor, ik bedoel eigenlijk voor mezelf!)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Netty van den Heuvel8 mei 2018 om 11:54

    Hoi, zijn de dino's niet in de vertaling nederlands te krijgen?

    BeantwoordenVerwijderen