Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 19 mei 2016

Zomertas

Wat is mei toch een heerlijke maand! Alles groeit om het hardst - je ziet het verschil per week. Ook het onkruid in de moestuin groeit prima.... we zijn al weken druk bezig en het belooft weer een vruchtbaar seizoen te worden. Binnenkort zal ik wat foto's maken (niet van het onkruid, hoor...).

Omdat de belofte van komende zomer in de lucht zit vond ik deze tas een goed idee om over te bloggen: voor boodschappen, oogst, handdoeken en badpakken of bolletje katoen:

Customized summer bag with crochet motifs, free pattern by Anabelia Craft Design

Het idee komt van Anabelia, waar je ook een Engelstalige tutorial vindt. Er is een haakschema bij, dus je kunt zo aan de slag. 

Customized summer bag with crochet motifs, free pattern by Anabelia Craft Design

2 opmerkingen:

  1. I'm so glad you like my summer bag. It's very easy to make indeed! Thank so much for sharing :-) Have a wonderful day! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt héél erg leuk, vooral ook omdat het snel gemaakt is met restjes katoen!

    BeantwoordenVerwijderen