Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 30 juni 2016

Nieuwe sokkenwolletjes van Arne en Carlos

Hier zat ik al heel lang op te wachten en eindelijk is het binnen! Ze hebben vast gewacht tot iedereen een enorme behoefte had aan sokkenwol - wat een timing :-)



Kijk, hier word ik weer vrolijk van! 12 kleurtjes met verschillende effecten - maar typisch Arne en Carlos. Veelkleurig en vrolijk: nóóit meer grijze sokken aan :-)
Ik kreeg er zo'n vouw-maar-in-mekaar-kartonnen-kastje bij dat ik maar klem heb gezet tussen 2 andere kasten want anders kiept het om :-) Het barst nu uit zijn voegen van alle bolletjes.
Ook een paar voorbeeld-sokken zijn erbij maar die zijn nogal duidelijk met de machine gebreid, die laat ik alleen zien voor het kleur-effect, hoor!


Bestellen mag natuurlijk altijd, mail maar naar jaffari@zeelandnet.nl (even vermelden welke kleur - "bijv. bovenste rij, tweede van links") Ik kan wel 4 bollen tegelijk vacuumeren zodat het in een envelop verzonden kan worden (3,95 verzendkosten). De bollen kosten € 7,95 per bol = 100 gram/420 meter, genoeg voor een paar sokken tot maat 46.
Het garen is van de vertrouwde Regia-kwaliteit 75% wol/25% polyamide. 




4 opmerkingen:

  1. Mooie wol. Weer een ideetje om te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie wolletjes maakten de mannen weer om leuke sokken mee te breien en dat babyvestje hieronder zou ik wel voor mezelf willen, leuk patroon!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. welk naald nummer wordt hiervoor gebruikt ?? kan het op 3??

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De meesten breien op 2½ maar 3 kan ook wel (ligt ook aan je hand van breien)

      Verwijderen