Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 3 juni 2016

Nog even....

.... nou, nog even dan een laatste berichtje voor alles morgen losbarst.
Vandaag kwam namelijk op de valreep nog een prachtige doos Pima katoen (yep! ook de jeans) binnen met daarin ook nog nieuwe handgeverfde gemeleerde strengen - zo mooi!


Hierboven de kleuren Pima HD (Hand dyed) Perlé
Hieronder de "gewone" Pima HD.
Prachtige zachter kleuren in een geweldig zache kwaliteit. In het patronenboekje van Borgo de Pazzi staan leuke modellen (1,95)


En tijdelijk logeren ook een aantal modellen (uit dit boekje) bij ons, alleen tijdens het Brei- en Haakfestival, zoals deze omslagdoek die op veel manieren te dragen is , gehaakt van de Fresco.


En het baby-dekentje waardoor ik overstag ging en dit garen wou hebben in de winkel!


Morgen maken we een tafel gereed waar een aantal garens klaar liggen om uit te proberen, neem wat haak- en breinaalden mee en "proef" deze garens maar eens!

Wieke heeft een heleboel prachtige dingen meegenomen uit het nieuwe magazine. (helaas verkoop ik niet alle garens, maar is heb best wat alternatieven!) Deze tassen wil ik zéker eens gaan maken van Aade - garen. 


Zie ik jullie morgen??
Tot dan!

6 opmerkingen:

  1. Zeker Jeanet, tot morgen, slaap je nog wel? Het lijkt me zo ontzettend leuk allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn die tassen leuk zeg. Succes morgen en hartelijke groet El

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik lees steeds Prima katoen maar nu zie ik dat het Pima is ;);)
    Nou..ik ga vannacht vast lekker dromen van al dat moois!! Tot morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben nog nooit naar zoiets geweest door ons varend bestaan en later de intensieve zorg voor mijn man met zijn complex ziektebeeld.
    Ga het vandaag proberen.(beetje dubbel; echtgenoot is 2 okt.j.l. overleden en ik kreeg een burn-out)Kijk hier echt naar uit maar vind het heel spannend.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wik aou er zo graag bijzijn......

    BeantwoordenVerwijderen