Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn hobby is breien en haken. Voor ons handwerkwinkeltje kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Soms blog ik ook nog een beetje over Arnemuiden.

Ik verwijs in mijn blog soms naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik natuurlijk wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag-vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.


Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 1 juli 2016

Knuffeldoekjes

Deze leuke knuffeldoekjes kwam ik tegen op een Engelstalig blog, wat zijn ze lief!

Crochet with Kate: darling taggies! on the LoveCrochet blog

Je kunt het patroon/beschrijving vinden bij Love Crochet. In het Engels, maar met heel veel foto's. 
Let op: het lapje wordt met enkele draad gehaakt, het hoofdje met dubbele draad.

Crochet with Kate: animal taggy blankets on the LoveCrochet blog

En juist vandaag kwamen er nog 4 nieuwe kleurtjes Catania binnen (en minstens zo belangrijk: er gaat geen kleurtje uit!). Met 81 kleurtjes is dat een geweldig assortiment.3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...