Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 16 maart 2017

Cremosa-vest

Wat een geweldig heerlijk weer was dit vandaag! Het wordt noooooit meer koud 😉. Hoop ik.
Maar ik weet wel beter....... daarom kunnen we een heerlijk vest goed gebruiken. Ik krijg in de winkel heel veel vragen over patronen van gehaakte vesten en laat ik nou iemand kennen die héle mooie vest-patronen maakt! Annelies (Vicarno) heeft een paar hele mooie Nederlandstalige patronen voor prachtige vesten, bijvoorbeeld deze: Cremosa
Hier zie je gelijk 2 totaal verschillende looks met hetzelfde patroon. Zo'n comfortabel vest wil iedereen wel. Je kunt kiezen voor kleur, wol, katoen of linnen. Het vest wordt gehaakt van boven naar beneden in 1 stuk zonder naden.
Het patroon is te koop bij Vicarno of bij ons in combinatie met garen (LinenSoft, Merino maar ook bijv. Pimakatoen of Softfun) Laat die Lente maar komen.......3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...