Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 5 juni 2017

Total Loss

Total loss, zo voelde ik me gisteren! Toen het hele gebeuren achter de rug was en ik alles los kon laten voelde ik pas hoe moe ik was. Maar met een paar lange nachten slaap en alle lieve berichtjes op Facebook, blog en in hetgastenboek heb ik de energie wel weer terug, hoor.
Vandaag moest eerst het huis er aan geloven. Iedereen was de deur uit, dus kon ik vanmiddag even achterstallig huishoudelijk werk verrichten. Daarna opende ik de winkeldeur - en sloot 'm ook weer gauw 😕. Wat een ravage! Even de moed bij elkaar gezocht en toch maar even de bende in gedoken om een begin te maken met het opruimen. Er kan in elk geval weer gelopen worden!
Morgen de rest. Ik ga proberen om alle berichtjes en patroontjes morgen op te sturen, alle mailtjes te beantwoorden.

Annemarie maakte zaterdag zoveel mooie foto's, hier komt nog een selectie. Om nog even na te genieten!




















Morgen gaan we weer over tot de orde van de dag, met weer een "normaal" blogbericht.




7 opmerkingen:

  1. Ach maar hier kunnen we ook geen genoeg van krijgen hoor Jeanet ... hopelijk toch wat uitgerust tegen morgen ..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat snap ik.. total loss... Jullie moeten uitrusten. Maar ik kan wel janken bij al die foto's... Ik kreeg vrijdagavond weer eens een fikse ontsteking in mijn lymfoedeem-arm. Kon niet komen. Kon zelfs niet op bed haken dit weekend. Volgend jaar kom ik wel, hoop ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beterschap hoor! Ik weet helaas wat het is om thuis te moeten blijven door ziekte, terwijl je graag naar zoiets toe zou willen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow, dat was een groot succes zo te zien! Ik heb op verschillende blogs een verslagje gelezen ( ze waren allemaal even bij jou binnengelopen) en iedereen had positieve commentaar, dat heb je goed gedaan! Rust goed!
    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tjonge, wat ziet dat er gezellig (en druk!) uit! Ik kan mij voorstellen dat dit zowel veel enrgie kost als dat het geeft!! Fijne en rustige week gewenst!

    Groetjes Marijke @ zusjeknus

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat fijn dat het weer ook zo meewerkte! Super dag zo te zien! Jammer dat ik zover weg woon, al heb ik gezien dat anderen er wel een lange reis voor over hadden. En terecht, het was de moeite waard, las ik al bij anderen :-)
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen