Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 30 augustus 2017

Afkoeling!

Oooooooh, wat héérlijk! Het regent al van gisterenavond en het koelt af 😁. Binnen nog niet helemaal maar dat komt nog. Ik kreeg gisteren wel wat van de warmte (en de vochtigheid), ik wist niet dat ik op zoveel plekken tegelijk zweten kon, ik dacht dat ik nog zou verdwijnen in een plasje zout water...

(OK, overdrijven is ook een vak).
Maar ik krijg wel weer zin in de herst hoor, laat maar komen! Want er zijn weer zulke mooie dingen dingen te maken, leuke garens te koop, prachtige boeken uitgekomen. Ik weet niet waar ik het eerst over wil bloggen...... zó veel leuks tegelijk!

Heerlijk voor het najaar is dit prachtige lange vest:


Het is gehaakt van Durable Cosy Fine (2,95)

Het gratis, uitgebreide en Nederlandse patroon vind je bij DurableYarn.com
Je hebt voor maat M 15 bollen nodig, het patroon is zo beschreven dat je het vest eenvoudig kunt vergroten, verkorten of verkleinen. Bestellen mag uiteraard altijd!


Durable Cosy fine | Creaslingers

Laat die herfst maar komen! 😉





3 opmerkingen:

  1. Van mij mag de herfst ook komen. Ik vind mooi weer best fijn maar die hitte hoeft voor mij niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat kost dat garen? Met welke naald wordt het gehaakt?
    Wordt dit vest zwaar met dit garen?.

    Toevallig liep ik gisteren te denken zal ik het gaan proberen om zelf een vest te maken.

    Gr jacoline

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het kost 2,95 per bol, gehaakt op 4,5 en 5. En of het zwaar is............. het is een groot vest, maar het garen op zich is niet erg zwaar.

      Verwijderen