Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 15 december 2017

Op zijn eind........ nog een Handwerkmiddag!

Het jaar loopt al weer bijna op zijn eind. Niet te geloven dat er al weer een jaar voorbij is. Het lijkt wel alsof het steeds sneller gaat. Verzuchtte ik vorig jaar nog dat ik op een rustig, kalm jaar hoopte - die wens is niet helemaal uitgekomen. Ik vind het leven soms behoorlijk ingewikkeld. We hebben onze hobbels en bobbels wel weer gehad, dit jaar - op vele vlakken.

Gelukkig waren er ook heel veel fijne, creatieve momenten! Een hoogtepunt was het Brei- en Haakfestival in de zomer. Maar ook al die kleinere ontmoetingen waren supergezellig. Daarom willen we het jaar afsluiten met een gezellige Handwerkmiddag op donderdag 28 december.


De Brei- en Haakclub-avond van a.s. donderdag 21 december komt te vervallen (iedereen is in de weer met Kerstvieringen e.d.) en veel mensen zijn vrij tussen de feestdagen, dus een prima gelegenheid om langs te komen. Zet daarom maar in je agenda:

Donderdagmiddag 28 december 2017 van 13.00 - ca 16.00 uur (gezelligheid kent geen tijd, dus het wordt vast later...).

Iedereen is dan van harte welkom! Neem je brei - en haakwerkje mee, wij zorgen weer voor koffie, thee en lekkers. Vorig jaar was het ontzettend gezellig, kijk de foto's nog maar even na die Annemarie toen maakte.




En voor wie van ver komt: kun je gelijk eens buurten bij de andere winkeltjes in de straat zoals onze  buurman, de bakker, en Sjokadoo is ook open! 






3 opmerkingen:

  1. Tijd gaat snel. Zeker als het gezellig is. Zo te zien is het bij jullie op de handwerkmiddag reuze gezellig. Helaas woon ik te ver weg, want anders schoof ik zeker aan.

    Groetjes en veel plezier tijdens de laatste handwerkmiddag van dit jaar, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga het in ieder geval in mijn agenda zetten hoor. Lijkt me echt gezellig om te komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I see your blog daily, it is crispy to study.
    Your blog is very useful for me & i like so much...
    Thanks for sharing the good information!
    ผลบอลเมื่อคืน

    BeantwoordenVerwijderen