Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 24 februari 2018

Pairfecte kindersokken

Ben je ook zo weg van die leuke Pairfect-sokken van Arne&Carlos? Terwijl je gewoon recht-toe-recht-aan breit krijg je de mooiste patroontjes en de 2e wordt - door het gele signaaldraadje - precies hetzelfde! Uit zo'n 100 grams bol kun je een perfect paar breien tot maat 46 maar voor kindersokken zijn de bollen helaas veel te groot. Maar nu is er gelukkig ook een kinder-serie uitgekomen, geschikt voor kindersokken van maat 22 - 35. Pairfect! 😊



Maar liefst 8 verschillende kleurtjes zijn er op bolletjes van 60 gram = 252 meter (4,95). Daar wordt je toch vrolijk van?


De kleurtjes zijn te bestellen via onze Webshop Blij-dat-ik-brei.nl (zolang de voorraad strekt)

Wil je nog even zien hoe je het perfecte paar sokken breit met dit garen? Kijk dan nog even naar dit filmpje van Arne en Carlos:








5 opmerkingen:

  1. Ik heb zelf maat 35 dus zou hieruit een paar sokken moeten kunnen breien. Maar een paar sokken voor mij weegt toch met de meeste sokkengarens zo'n 70-80 gram. Is dit dan zulk dun garen dat hieruit toch een paar sokken maat 35 is te breien? De kleurtjes vind ik heel vrolijk, daar houd ik van, maar als ik niet zou uitkomen met het garen vind ik het zonde om een bol te bestellen.
    Alvast fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Uit een bol van 100 gram kan in principe een paar sokken tot maat 46.......... Het ligt er natuurlijk wel aan hoe lang je het been doe, maar in principe geeft de wol dat hier aan.

      Verwijderen
    2. Mijn moeder heeft ook maat 35 en ik brei een been van zo'n 20 cm. Dat gaat prima, ik heb altijd nog wel wat over.

      Verwijderen
  2. Oh, zo fijn dat ik nu even lees dat er een webshop is en dat je ook naar België verzend! Ik heb dat precies ergens gemist!

    BeantwoordenVerwijderen