Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 6 juni 2017

Bloemetjes

Ziezo, de winkel begint weer een beetje op een winkel te lijken. We kunnen weer lopen zonder te struikelen over stoelen, dozen, dekentjes, losse bollen, theezakjes en flesjes water! Héérlijk.
De eerste bestellingen zijn al weer de deur uit, de lege vakken een beetje opgevuld. Je kunt je voorstellen dat het vandaag niet zo heel druk was - en dat kwam best goed uit 😉. En wat hebben we het afgelopen zaterdag getroffen met het weer........ stel je toch eens voor dat we deze storm hadden gehad...

Voor wie afgelopen zaterdag niet kon komen: Jellina heeft het patroon van het schattige bloemen-armbandje (of enkelbandje) op haar blog gezet, je vindt de link hier in dit blogbericht terug.

Kijk wat ik gevonden heb op Freubelweb.nl: een gratis haakpatroon van Jellina Creations om dit mooie bloemenarmbandje te maken https://www.freubelweb.nl/freubel-zelf/gratis-haakpatroon-bloemenarmbandje/:



1 opmerking:

  1. Goed om na het festival alles weer op te ruimen en terug te brengen naar normaal. Het armbandje is schattig en ziet er uit zoals de armbandjes die een paar jaar geleden veel in Italië door vrouwen én mannen werden gedragen. Het was daar een echte rage. Wie weet wordt het dat hier ook.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen