Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 3 juli 2014

Hopscotch

Ben ik nog even (tenslotte is de dag nog niet helemaal voorbij).....
Vandaag druk bezig geweest met van alles en nog wat - in elk geval mijn vrije middag zeer goed besteed, want we waren bij de diploma-uitreiking van Daniël. Een prachtig moment en om het nog eens te vieren gingen we ook uit eten. Vandaar deze late blog.

Vandaag weer een prachtig ontwerp van Wieke van Keulen, kijk maar mee:


Prachtig a-symmetrisch en gehaakt van een effen draad en Noro Taiyo 4Ply (kleur 37). Je kunt voor de effen draad bijv. Rowan fine Tweed, maar zeker ook een sokkengaren of (vind ik een heerlijke draad om mee te werken) een streng Filigran (100 % merino). Het patroon van deze sjaal kun je kopen op de website van Wieke, maar ook via Ravelry (Ne en Eng) - en uiteraard ook bij ons in de winkel!


Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor deze sjaal, zowel in kleuren als materialen. Je kunt bij ons in de winkel eindeloos combineren. Een standaard pakket hebben we ook (1 gebroken-witte streng Filigran, 2 bollen Noro Taiyo 4 Ply en het patroon = € 37,50), je kunt dit altijd bestellen.


Liever meer kleur? Kijk, dit kan ook! (Gevonden op Ravelry)

2 opmerkingen:

  1. Prachtige sjaal heeft Wieke weer gecreëerd! In beide kleurversies is hij even knap.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo mooi! wat een cool effect, wil ik zeker eens gaan proberen. Vooral die witte vind ik super.

    BeantwoordenVerwijderen