Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 29 juli 2014

Vlinders

Wat een vrolijke mobile is dit! Vol met fladderende vlinders (doet de regen een beetje vergeten??)


Het zijn heel veel dezelfde vlindertjes in regenboogkleurtjes, opgehangen aan touwtjes (met kraaltjes) met een verschillende lengte. Ik vond het idee op Ravelry, het is van The Hat and I.

 

Op Ravelry vind je een link naar een gratis (Engels) patroon, maar op dit blog vind je ook nog andere (Nederlandstalige) links naar een patroontje van een vlindertje: o.a. hier of hier.

8 opmerkingen: