Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 29 oktober 2014

Bobberig!

Kijk, soms kom ik patronen tegen waar ik echt om moet glimlachen, zoals deze: een zeer bobberige kat (eh, is dat wel Nederlands? Bobberig - Nors, chagrijnig?) Afijn, het kussen is erg leuk!


Je kunt het patroon (niet meer dan een teltekening) kopen via Ravelry. Mooi cadeautje voor een kattenliefhebber :-)


En zoals je ziet wordt het patroon niet alleen gebruikt om te breien: deze hieronder is gemaakt met hetzelfde patroon in filethaken.

7 opmerkingen:

  1. Ha, ha, wat een leuk woord 'bobberig'. Het is vast Arnemuids dialect.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk hé, zo'n telpatroon kan je ook borduren, wordt vast ook mooi.
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha, geweldig, dat bobberig! Zeiden wij ook hoor, vooral tegen mijn broertje, die had vroeger een 'bobberlipje' ;) De benaming past helemaal bij deze kat, wat een heerlijk begin van mijn dag! Lieve groet weer!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is Grumpy Cat, een echte twitter hit! Wat een geweldig patroon!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een grappig kussen. Sommige katten kunnen er echt af en toe zo nors uitzien. Je hebt gelijk. Het is gewoon een leuk kussen waar ik best om moest grinniken.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Grumpy! The famous cat, hihi. Hij is leuk!

    BeantwoordenVerwijderen