Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 7 oktober 2014

Voor beginners....

Vind je kant-breien ook zo mooi, maar heb je het nog nooit gedaan? Of denk je dat je het niet kan? Dan is dit misschien een mooi projectje om mee te beginnen. Deze prachtige kleine sjaal is gebreid en ontworpen door Charlotte (die ook al veel moois voor de winkel heeft gemaakt).


De basis is gemaakt met streepjes en de rand in een mooi kantpatroon. Deze sjaal is gemaakt van 3 bolletjes merino, los gebreid op naalden 5. 


Het patroontje is gratis te downloaden (in het Nederlands) vanaf Ravelry. Nog steeds geen account op Ravelry, écht even doen! Van Ravelry krijg je geen spam, maar het is een heerlijke verzamelsite van allerlei haak- en breiliefhebbers vanaf de hele wereld en je krijgt toegang tot pareltjes van patronen!


Het omslagdoekje is ook in onze winkel te bewonderen. Binnenkort nog meer patronen van Charlotte (vaniddag mocht ik een kijkje nemen in de projectjes die nog komen, m-o-o-i !!)

4 opmerkingen:

  1. Mooi patroontje laat je weer zien! Het maakt me nieuwsgierig naar de andere projecten van Charlotte.....!
    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zowel patroon als garen zijn een super combi :-)

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij is prachtig Jeanet, ik ga snel even op ravelry kijken hoor, want deze lijkt me voor mij ook te doen...
    Fijne dag vandaag,
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat ontwerpt en maakt die Charlotte toch een mooie dingen!! Erg mooie shawl!! |Ik zal hem bij mijn favorieten zetten.

    BeantwoordenVerwijderen