Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 20 juni 2015

Schapen in een hok....

Wat is er de komende weken toch veel te doen! Als ik 's morgens de PZC opensla wordt er elke dag wel gerept over een evenement, concert, festival, wedstrijd (le Tour!!) of iets anders leuks in de buurt.
Wij doen lustig mee met onze visserijdag en uiteraard op 4 juli ons haakfeest (stuur je man naar de Tour de France en kom bij ons lekker haken!) Er zijn al heel wat aanmeldingen binnen, zoveel dat ik een beetje op mijn achterhoofd ga krabbelen om te kijken waar ik al die mensen laten moet.... maar het wordt vast erg mooi weer en dan gaan we heerlijk buiten (in de tuin!) verder. Dat gaat goed komen! Er gaan héél veel makke schapen in een hok :-)
(vergeet je niet even aan te melden als je komt, dat maakt het voor ons iets makkelijker)

Over Schaapjes gesproken......


Is dit geen lief schaapje? Het komt weer uit de creatieve koker van Sascha - in de serie knuffelpopjes. 
Ik vind deze zo lief! Dit is de grote versie, gemaakt van Scheepjes Stone Washed (2 x grijs, 1 x wit)


Dit schattige schaap heeft ook een lammetje, voor een klein baby-knuffeltje (dit kniffeltje is een stuk kleiner en geschikt voor kleine baby-knuistjes)


Beide patronen zijn te koop via Ravelry (patronen zijn in Engels en in Nederlands verkrijgbaar). Je kunt ze ook samen bestellen, klik dan hier .En uiteraard kun je het patroon ook weer kopen bij ons - in combinatie met haakgaren.

Ans maakte deze schaapjes in de Shaun-the-sheep-versie (kijk wat kleuren doen!). Hier smelt je toch van?


Een heleboel knuffelpopjes zijn te bewonderen op onze haakmiddag op 4 juli!




2 opmerkingen:

  1. Bijna net zo lief als het gebreide schaapje dat je een tijd geleden had geplaatst! Ik heb er toen direct eentje gebreid (het patroon was gratis ergens te downloaden) en hij zit al een poosje in Noorwegen lief te wezen.

    BeantwoordenVerwijderen