Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 8 juni 2016

Mooi!

Misschien (waarschijnlijk?) heb je ze ook al gehaakt: de Zeeuwse Knoop pannenlappen. Voor veel mensen is het de eerste keer dat ze haken in de tapestry/mochila-techniek. Als je googelt op deze techniek kom je vooral kleurige ontwerpen tegen. Maar tapestry haken kan er ook héél anders uitzien, en niet minder mooi!


Ook deze tassen zijn gehaakt met de tapestry-techniek en hebben een hele andere uitstraling.
Het patroon (Engels en Spaans met schema) kun je kopen via Ravelry. Ze zijn mooi!

Nog nooit met deze techniek gewerkt? Bij Wolplein vind je een prima uitleg!


O jongens, ik wil wel 300 worden.....

8 opmerkingen:

  1. Oh Jeanet......
    Deze kon ik ook nog niet,
    en nu ben ik verliefd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh, die zijn wel heel erg mooi. Zullen we samen 300 worden?
    Groetjes Madhurya

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zijn super, de techniek maakte ik nog nooit, maar 300 worden wil ik heel graag samen met jou en dan lekker lang en veeeeeeel handwerken!!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Jeanet
    Geweldig.
    O ik kom veel tijd tekort want ik wil teveel doen.
    Groetjes Leny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig wat een leuke tassen. Ik heb net al op het punt gestaan om het patroon te kopen maar het is helaas met een PayPal account en daar heb ik geen zin in.

    BeantwoordenVerwijderen