Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 27 juni 2016

Winnaars Give Away

Ben ik toch vergeten om dit weekend de winnaars te vermelden van de Brei- en Haaknaaldensetjes...
Maar deze zijn al wel bekend, hoor! Ik heb de kids laten kiezen (kennen toch niemand bij naam) en zij kozen willekeurig voor de Breinaaldenset: Kim Jacobs en de winnaar van de haaknaalden werd Petra van de Abbeele.
Beiden zijn Vlaamse lezers die regelmatig de winkel bezoeken, dus dit keer Belgische winnaars (goed voorbeeld doet goed volgen, misschien wordt het met de Rode Duivels dan ook nog wat!).

Winnaars, ik neem contact met jullie op!
We gaan uiteraard door voor de 20.000.000 :-)


13 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd aan beide dames

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd!! Dit is een topcadeau!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan me voorstellen Jeanet dat je dit even vergeten was op het blog te zetten, na je enerverend weekend. Leuk dat het deze keer Belgische dames zijn. Fijne dag nog en groeten van Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben helemaal blij met mijn prijs! Er zullen nog vele Zeeuwse knop pannenlappen en èvendoekjes volgen nu :-)
    Dankjewel Jeanet en Ali!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Winnaars, gefeliciteerd en veel plezier met de set. Jeanet, bedankt voor het bieden van een kans op deze mooie cadeaus.
    Op naar de 20.000.000.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Veel plezier ermee en proficiat gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben zooooo blij met de naaldenset. Hartelijk bedankt! Voor je het weet heb je 20.000.000. En misschien komen we nog in juli met het breiclubje langs.
    Groetjes Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zaglądając tu zawsze wychodzę z uśmiechem , podziwiam i pozdrawiam cieplutko <3

    BeantwoordenVerwijderen